top of page

zo 26 mei

|

Dronten, Nederland

Meditatie Workshop 'Reis naar jezelf'

Welkom op een reis naar jezelf, waar rust, reflectie en vernieuwing samenkomen in een betoverende workshop meditatie! Ben je op zoek naar een moment van innerlijke rust te midden van de chaos van het dagelijks leven? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

Meditatie Workshop 'Reis naar jezelf'
Meditatie Workshop 'Reis naar jezelf'

Tijd en locatie

26 mei 2024, 13:00

Dronten, Nederland

Gasten

Over het evenement

Stel je voor: een oase van kalmte, omgeven door de fluisterende bries van innerlijke vrede. Hier, te midden van een sfeer van sereniteit en harmonie, nodigen we je uit om op ontdekkingsreis te gaan naar de kern van je wezen.

Tijdens deze betoverende reis zullen we ons laten leiden door de eeuwenoude kunst van meditatie. We zullen de geest kalmeren, het lichaam ontspannen en de ziel voeden met helende energieën. Door middel van geleide meditaties, ademhalingstechnieken en mindfulness-oefeningen zul je de kracht van het nu ervaren en jezelf openstellen voor innerlijke groei en transformatie.

Deze workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf volledig te omarmen, zonder oordeel of verwachtingen. Hier kun je jezelf ontmoeten, je diepste verlangens verkennen en je ware potentieel ontdekken.

Dus, als je klaar bent om de reis naar jezelf aan te gaan, om je innerlijke kompas te volgen naar een staat van vreugde, vervulling en authentieke zelfexpressie, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop meditatie.

Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf het geschenk van zelfontdekking en innerlijke vrede. De reis wacht op jou.

De precieze locatie wordt na aanmelding gecommuniceerd.

Tickets

  • Meditatie Workshop

    € 35,00
    +€ 0,88 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page