top of page

zo 30 jun

|

Dronten

Klank en Cacao

Kom jij de kracht van deze combinatie van cacao en een klankschaalsessie ervaren in een veilige en warme omgeving? Wij kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere ervaring te beleven.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Klank en Cacao
Klank en Cacao

Tijd en locatie

30 jun 2024, 13:00 – 16:00

Dronten, Het Spaarne 21, 8253 PE Dronten, Nederland

Gasten

Over het evenement

Onze workshop begint met een Cacao Ceremonie, waarin we starten met het zetten van intenties, gevolgd door het drinken van de zorgvuldig bereide cacao. Deze ervaring wordt versterkt door speciaal geselecteerde muziek en energiewerk, wat helpt om blokkades op te heffen, de energiestroom in het lichaam te verbeteren en een gevoel van balans en harmonie te herstellen. De combinatie van cacao en energiewerk creëert een krachtige ervaring die kan leiden tot diepe inzichten, emotionele heling en spirituele groei.

Na de cacao ceremonie volgt een Klankschaalsessie. Het drinken van cacao voorafgaand aan de klankschalen helpt je om meer open te staan voor de helende klanken en vibraties. Cacao verhoogt de gevoeligheid van je zintuigen, waardoor je dieper kunt ontspannen en de trillingen van de klankschalen intenser kunt ervaren. De helende klanken van de klankschalen nemen je mee op een diepe innerlijke reis, bevorderen ontspanning, verminderen stress en helpen je om volledig in het moment aanwezig te zijn. Deze sessie helpt je om de energie en inzichten van de cacao ceremonie volledig te integreren, wat leidt tot een diepere staat van balans en innerlijke rust.

Deel dit evenement

bottom of page